1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLK 35 SAYFA TAMAM!
İLK 35 SAYFA TAMAM!

İLK 35 SAYFA TAMAM!

Tüzük yolda!

A+A-

 

“Dünyaya açılmak istiyorsak, tüzüğümüzü Dünya Futbol Federasyonu Tüzüğü’ne uydurmak şarttır” diyen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, “Tüzüğümüzün maddelerini tek tek inceliyoruz. İlk 35 sayfayı tamamladık”

Dünyaya açılış çalışmaları içerisinde olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tüzük değişiklik çalışmalarını başlattı.

“Dünyaya açılmak istiyorsak, tüzüğümüzü Dünya Futbol Federasyonu Tüzüğü’ne (FIFA) uydurmak şarttır” diyen KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, “Tüzüğümüzün maddelerini tek tek inceliyoruz. İlk 35 sayfayı tamamladık” dedi.

FIFA’ya uyumluluk çalışmaları içerisinde, kendi yetkilerinin de kısıtlanacağını belirten Sertoğlu, “Başkanın yeni benim yetkilerim de kısıtlanacak. Ama yine de olsun. FIFA’ya üye olacaksak, FIFA ile birlikte çalışacaksak, bunun bedelini de ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

KTFF Başkanı Sertoğlu, Yönetim Kurulu’nun yeniden düzenleyeceği KTFF Tüzüğünün önce bir hukukçuya verileceğini, hukukçu görüşlerinden sonra yeniden düzenlenecek KTFF Tüzüğünün KTFF Genel Kurulu’nda onaylatılacağını da sözlerine ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.