1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLK DEFASI DEĞİL!
İLK DEFASI DEĞİL!

İLK DEFASI DEĞİL!

Adının benzeri suça ikinci kez karışmasıyla...

A+A-

 

Cezaevine gönderildi…

Mağusa’da çalıştığı “Kiraz Market” isimli işyerinden 1500 TL çaldığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı Erdinç Keskin dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

 

Mağusa’da çalıştığı “Kiraz Market” isimli işyerinden farklı tarihlerde toplam 1500 TL çaldığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı Erdinç Keskin almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Keskin, tutuklu yargılanmak üzere 1 ayı geçmemek şartı ile merkezi cezaevine gönderildi.

 

Girne’de de sirkat suçundan teminata bağlanmıştı…

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Ergüleç, zanlı Erdinç Keskin’in Haziran 2014 ile 4 Temmuz 2014 tarihleri arasında çalışmakta olduğu “Kiraz Market” isimli işyerinden 1500 TL sirkat ettiğini anımsattı. Ergüleç, zanlı Keskin’in Girne’de de “Ev açma” ve “Sirkat” suçlarından dolayı teminata bağlandığını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Ergüleç, KKTC’de turist olarak bulunan zanlı Keskin’in 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesini talep etti.

Zanlının adı benzeri suça ikinci kez karıştı.

Tutuklu yargılanacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Erdinç Keskin’in davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.