1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İlk kez bir erkekle birlikte olduğumda
İlk kez bir erkekle birlikte olduğumda

İlk kez bir erkekle birlikte olduğumda

Doğum kontrol haplarını annem verdi

A+A-

Kim Kardashian'ın ilk aşkı Michael Jackson'ın yeğeniymişGösteri dünyasının en renkli siması Kim Kardashian'ın hayatı ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı.

Biyografi yazarı Sean Smith'in kaleme aldığı Kim adlı kitaba göre, Kardashian, bekaretini Michael Jackson'ın yeğeni olan Tito Joe Jackson ya da daha çok bilinen adıyla TJ ile yaşadığı ilişki sırasında kaybetmiş. Üstelik Kardashian o sırada henüz 14 yaşındaymış.

1-514.jpg

Michael Jackson'ın büyük ağabeyi Tito'un oğlu Tito Joe Jackson ve Kim Kardashian, iki yıla yakın bir süre flört etti. Kardashian'ın 15'inci doğum gününden kısa bir süre önce de çift ilk kez birlikte oldu.

2-304.jpg

Kim Kardashian daha önce konuk olduğu Oprah Winfrey'in programında o dönemleri şöyle anlatmıştı. "İlk cinsel deneyimimi yaşadığımda neredeyse 15 yaşındaydım. Bunu denemek istiyordum."

3-174.jpg

Kardashian; annesi Kris Jenner'ın o dönemde kendisine doğum kontrol hapları verdiğini de söylemişti. Kardashian "Annem o dönemde benimle son derece dürüst ve açık bir şekide konuşmuştu" dile anlatmıştı.Kim Kardashian.

4-082.jpg

Kim Kardashian, Jackson'ın ardından medyatik kişilerle ilişki yaşadı.  Bunlar arasında Reggie Bush, Ray J, de bulunuyor. İlk evliliğini Damon Thomas ile yapan Kardashian daha sonra Kris Humphries ile kısa süren bir evlilik yaşadı. Şu anda ise Kanye West ile evli ve çift ikinci bebeğini bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.