1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İlk Kez Konuştu!
İlk Kez Konuştu!

İlk Kez Konuştu!

Canımı bile veririm!

A+A-

İbrahim Tatlıses'ten Hüseyin Tatlı açıklaması

Müzik dünyasında İmparator olarak tanınan İbrahim Tatlıses'in öz kardeşi Hüseyin Tatlı, konuk olduğu programda magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulunmuştu.
 
CANLI YAYINDAN ÇAĞRIDA BULUNDU
 
Ağabeyinin kendisine el uzatmadığını belirten Hüseyin Tatlı, "Ağabeyim sağlık problemleriyle uğraşıyor, saygıdan aramıyorum. Ağabey beni izliyorsan ya da duyuyorsan ya canlı yayına bağlan ya da bir açıklama yap, sosyal medyadan paylaşım yap, bu konuşmalar bitsin, istersen zınk diye ararsın istersen zınk diye yazarsın" ifadelerine yer vermişti.
"ONLAR İÇİN CANIMI VERİRİM"
 
Hüseyin Tatlı'nın canlı yayındaki bu açıklamasının ardından İbrahim Tatlıses Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "KİM ne derse desin HÜSEYİN TATLI BENİM KARDEŞİM, İbrahim Tatlıses'te yani nam-i diğer İDO'da benim OĞLUM... İkiside şarkı söylüyor ve doğru söylüyorlar. Kendi kendinilerini yetiştirler. Benim onlara hiç bir kattığım, Olmadı; Hele İdo'ya hiç olmadı, kendi kendini yetiştirdi. Hüseyin zaten Söylüyordu ama yanımda söylemiyordu çünkü saygısından. Bu sebeptendir ki; onlar için CANIMI bile VERİRİM... Bu da böyle biline!!!" ifadelerine yer verdi.
--2087441.jpeg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.