1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI
İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

İlk kez ortaya çıktı: Onu da dinlemişler

A+A-

İngiltere'yi 2011 yılında altüst eden telefon dinleme skandalıyla ilgili bugün yapılan duruşmada Cambridge Düşesi Katherine'in de 2006'da telekulak kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Londra'da bugün yapılan mahkemede, geleceğin İngiltere Kraliçesi Kate Middleton'ın Rupert Murdoch'ın sahibi olduğu pazar gazetesi News of the World tarafından dinlendiği öğrenildi.

Böylece Murdoch medya imparatorluğu ilk kez Kraliyet Ailesi'nden bir üyenin telefonunu dinlemekle suçlanıyor. Ancak daha önce danışmanların telefonlarının dinlendiği de ortaya çıkmıştı.

News of the World, Prens William ile olan ilişkilerindeki mahrem detayları öğrenme çabasıyla Kate'in sesli mesaj kutusuna girmekle suçlanıyor.

Söz konusu sesli mesajların bazıları polis soruşturması sonucu ortaya çıkarıldı ve mahkemeye kanıt olarak sunuldu. Davanın savcısı Andrew Eddis, Kate'in mesaj kutusundan çıkan sekiz kaydın, gazetenin Kraliyet editörü Glenn Mulcaire'in evinde ele geçirildiğini belirtti.

Mesajlardan birinde Prens William Kate'e "Merhaba bebeğim, benim" diyor. Bir başka mesajda da William, Kate'i "babykins" diye çağırıyor. "Babykins" bir bebek malzemeleri markası. Ancak bir sevgi sözcüğü olarak da kullanılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.