1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLKOKULLARA ZİYARET
İLKOKULLARA ZİYARET

İLKOKULLARA ZİYARET

İLKOKULLARA ZİYARET

A+A-

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), okul ziyaretleri kapsamında Cihangir-Düzova İlkokulu ve Yeni Boğaziçi İlkokulu’nu ziyaret ederek sorunları yerinde gözlemlediğini bildirdi.

KTÖS Genel Başkanı Semen Saygun yaptığı yazılı açıklamada, öğretmenlerle yüze yüze bilgi paylaşımında bulunabilmek, sorunları yerinde gözlemleyebilmek, yapıcı eleştirileri dinleyebilmek ve öz eleştirileri verebilmek için KTÖS Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu tarafından okulların ziyaret edildiğini belirtti.

Saygun, okul ziyaretlerinde okul sorunları, “Göç Yasası” eylem planı, Öğretmen Sınav Tüzüğü, Öğretmenler Yasası'ndan doğan ödev, hak ve sorumluluklar, Kıbrıs sorunu ve gündemdeki sorunların tartışıldığını kaydetti.

Bu kapsamda Cihangir-Düzova İlkokulu ve Yeni Boğaziçi İlkokulu’nun ziyaret edildiğini belirten Saygun, Cihangir-Düzova İlkokulu’nun kalabalık sınıflarının çözüm beklediğini, Yeni Boğaziçi İlkokulu’nun bitmeyen sınıf inşaatı ve eski bir kilise olan dört yaş sınıfının nemli ortamının sorun yarattığını; her iki okulda da sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunulduğunu ifade etti.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.