1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İMAM NİKAHLI KARISININ BURNUNU KIRDI!
İMAM NİKAHLI KARISININ BURNUNU KIRDI!

İMAM NİKAHLI KARISININ BURNUNU KIRDI!

Lefkoşa Ortaköy bölgesinde ikamet eden, bir imam bir de resmi nikahlı karısından 6 çocuğu olan Yasin Çelik isimli kişi, kumar oynadığı gerekçesi ile....

A+A-

Lefkoşa Ortaköy bölgesinde ikamet eden, bir imam bir de resmi nikahlı karısından 6 çocuğu olan Yasin Çelik isimli kişi, kumar oynadığı gerekçesi ile tartıştığı imam nikahlı eşi Zehra Turan’ın yumruk vurarak burnunu kırması sonucu polis tarafından gözaltına alınarak dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Abbas ELMAS

İmam nikahlı eşiyle kumar oynadığı gerekçesi ile başlayan kavgada karısının burnuna yumruk vurarak kıran Yasin Çelik isimli kişi polis tarafından gözaltına alınmasının ardından dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı. Mahkeme, zanlıyı teminat şartlarına bağlayarak tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Cemil Basri, zanlının önceki gün meydana gelen “Darp ve vahim zarar” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının Lefkoşa Ortaköy’de bulunan ikametgahında birlikte yaşadığı Zehra Turan ile kumar oynadığı gerekçesiyle tartıştıklarını ve zanlının müştekinin burnunu yumruk vurmak sureti ile kırdığını kaydetti. Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını, zanlının TC vatandaşı olup KKTC’de çalışma izinli olarak bulunduğuna dikkat çeken polis, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı ise, zanlının işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması ve beş bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Teminat şartlarını yerine getiren zanlı serbest bırakıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.