1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İNANILMAZ OLAY
İNANILMAZ OLAY

İNANILMAZ OLAY

Hastanede öldü,3 gün sonra..

A+A-

İzmir'de bir hastanede ölen hasta 3 gün sonra tesadüfen bulundu.

Günlük ortalama 8 bin kişinin girip çıktığı İzmir'deki hastanede, akıl almaz bir ölüm olayı yaşandı.

İzmir'deki ölüm olayı, Bugün'ün haberine göre emekli olan 59 yaşındaki Kasım Bostan, kolon kanseri tedavisi için geçtiğimiz ay İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırıldı.

8 BİN KİŞİNİN GİRDİĞİ HASTANEDE FARKEDİLMEDİ

Günde 7-8 bin kişinin girip çıktığı hastanenin Onkoloji Servisi'nde kemoterapi gören Bostan, geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı, hasta ve yakınlarının kullandığı koridordaki tuvalete girdi. Kapıyı içeriden kilitleyen Bostan içeride aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

OĞLU TARAFINDAN FARKEDİLDİ

Temizlik elemanları, saat başı girdikleri tuvalette kapının kilitli olması nedeniyle içeride birisinin olduğunu düşünüp, o bölümü hiç temizlemedi. Talihsiz adamın cesedi, 3 gün sonra tuvaletten kötü koku gelince bulundu. Perşembe günü hastaneye giden Ahmet Bostan, babasını odasında bulamayınca hastane yetkililerine durumu iletti. Güvenlik kameraları incelendi, sonuç çıkmadı.

'TEK SEBEBİ TESADÜF'

Hastane yetkilileri, temizlik elemanlarının 4 saatte bir değiştiğinden yeni görevlinin de aynı şekilde hareket ettiğini belirterek, 'Doğal olarak o kapı hiç açılmamış. Güvenlik kamera donanımımız son teknoloji. Hiçbir şeyi atlamıyoruz. Aksaklıklara hemen müdahale ediyoruz. Bu üzücü olayın tek sebebi tesadüfler zincirinin üst üste gelmesi. Olayda kimsenin ihmali yok, kimseyi cezalandırmayı düşünmüyoruz' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.