1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNCİRLİ KAN AĞLIYOR!
İNCİRLİ KAN AĞLIYOR!

İNCİRLİ KAN AĞLIYOR!

24 yaşında hayata gözlerini kapadı...

A+A-

İskele-Ercan anayolu üzerinde dün sabah meydana gelen trafik kazası sonucunda  24 yaşındaki  bir genç daha yaşama veda etti. Şahsına ait  “Narin Unlu Mamülleri”  aracıyla  köylere ekmek dağıtımına çıkan 24 yaşındaki Yusuf Hulusioğlu, Sütlüce yakınlarına geldiği sırada yolun sağından  çıkarak 3 metre derinliğindeki bankete uçtu. Kaza sırasında başına ve göğsüne aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Yusuf Hulusioğlu, kaldırıldığı Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Geçitkale’den Sütlüce’ye gidiyordu

Kaza, saat 09.30 sıralarında İskele-Ercan anayolu üzerinde, Sütlüce köyü yakınlarında meydana geldi. Yusuf Hulusioğlu yönetimindeki HZ 950 plakalı “Narin unlu mamulleri” ne ait araç ile İskele-Ercan istikametinde seyrederken Sütlüce köyü yakınlarına geldiği sırada dikkatsiz şekilde önce yolun sağına geçti, daha sonra ise yolun sağından çıkarak 3 metre derinliğindeki tarlaya uçtu. 

En son Geçitkale’de bir markete uğradı

Kazada başına ve göğsüne aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Yusuf Hulusioğlu, olay yerine çağrılan ambulans ile Lefkoşa Burhan Nalbatoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.  Diyalog muhabirinin edindiği bilgiye göre, sabah  yola çıkan  24 yaşındaki talihsiz genç kazanın hemen öncesinde Geçitkale’deki bir markete ekmek bırakmış oradan da Sütlüce’ye gitmek üzere yola çıkmıştı. Hulisioğlu, Sütlüce’ye ulaşamadan yolda  geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Ailesi perişan oldu

Gazimağusa’ya bağlı İncirli köyünde ikamet eden Yusuf Hulusioğlu babası Mehmet Hulisioğlu ile birlikte , “Narin unlu mamulleri” nin işletmeciliğini yapıyordu. Hergün ürünleri dağıtmak için yola çıkan Hulusioğlu’nun elim bir kazaya kurban gitmesi  ailesini perişan etti. Hulusioğlu’nun babası Mehmet annesi Narin Hulusioğlu ve 2 kardeşi kaza haberini duyar duymaz Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne koştu, fakat aldıkları acı haberle adeta yıkıldı.

2015 kara haberlerle başladı

Kuzey Kıbrıs genelinde 2015’in ilk haftasında ikisi trafik biri de iş kazası olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Ülke genelindeki ilk üzücü haber  3 Ocak’ta Haspolat Levent Mozaik fabrikasında geçirdiği iş kazasında hayatını kaybeden 42 yaşındaki Mehmet Çirkin’den geldi.

İkinci kaza ise Ortaköy Camisi’nde akşam namazını kılan ve evine gitmek için yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 77 yaşındaki Ahmet İpek’e bir aracın çarpması sonucu gerçekleşti. Üçüncü ve son kaza ise İskele-Ercan anayolunda dün hayatını kaybeden 24 yaşındaki Yusuf Hulusioğlu’ndan geldi. 

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.