1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İNGİLİZ BASINI UÇTU!
İNGİLİZ BASINI UÇTU!

İNGİLİZ BASINI UÇTU!

Mısır uçağını THY pilotlarının gördüğü UFO'nun düşürmüş olabileceğini ima ettiler.

A+A-

İngiliz basını uçtu: Mısır uçağını THY pilotlarının gördüğü UFO mu düşürdü

Türk Hava Yolları pilotlarının Silivri semalarında "UFO görmeleri", İngiliz basınında da geniş yer buldu. Hatta İngiliz medyası, Mısır yolcu uçağının düşmesinin nedeninin de Türk pilotların gördüğü UFO olabileceğini ima etti. Ancak bu gelişmeleri bağdaştırırken, iki olayın yaşandığı tarihleri karıştırdı!

Türk Hava Yolları’nın Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağının pilotları 19 Mayıs'ı 20 Mayıs'a bağlayan gece, Silivri semalarında üstlerinden yeşil ışık saçarak bir cisim geçtiğini bildirmişti.

TK-2525 sefer sayılı uçağının pilotlarının, saat 23.30 sıralarında 17 bin feet (yaklaşık 5 bin metre) irtifadayken, Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne yaptıkları bildirim şöyleydi:

"Üzerimizden 2 bin veya 3 bin feet'ten (600-900 metre) tanımlanamayan bir cisim yeşil ışık saçarak önümüzden katetti ve birdenbire kayboldu. Muhtemel UFO diye tahmin ediyoruz. Her iki pilot da birden gördü, şu anda göremiyoruz."

İNGİLİZ BASINI UÇTU!

THY pilotlarının bu sözleri, başta Daily Mail ve Mirror gazeteleri olmak üzere özellikle İngiliz basını tarafından manşetlere taşındı.

Söz konusu gazeteler, bu olaydan hemen hemen 1 saat sonra da Paris-Kahire seferini yapan Mısır Havayolları uçağının, yaklaşık 500 mil uzaklıkta Akdeniz'e düştüğünü belirtti.

Ancak İngiliz medyasındaki haberlerde, iki olayın yaşandığı tarihler karıştırılmıştı.

Zira Mısır uçağı, 18 Mayıs'ı 19 Mayıs'a bağlayan gece Paris'ten havalanmış ve sabaha karşı da Akdeniz'e düşmüştü. Yani kaza, UFO hadisesinden neredeyse 1 gün önce yaşanmıştı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.