1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İNGİLİZ KIZIN CİNSEL TACİZ OYUNU
İNGİLİZ KIZIN CİNSEL TACİZ OYUNU

İNGİLİZ KIZIN CİNSEL TACİZ OYUNU

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ne babasıyla birlikte tatile gelen İngiliz kız 14 yaşındaki K.C., Türk animatör 28 yaşındaki Ş.D.’nin kendisine Facebook ve MSN’den cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini ileri sürüp, polise şikayetçi oldu. Savcılığın talimatıyla

A+A-

İngiliz K.C., geçen 7 Temmuz’da babası 35 yaşındaki Shaun C. ile Marmardis’e tatile geldi. Tatilleri sırasında baba-kız çevredeki diğer otellere de gidip, animatörlerin düzenlediği eğlencelere katıldı. Gittikleri bir oteldeki animatör Ş.D.’nin şovların çok beğenen K.C., tanışıp, Facebook ve MSN adreslerini verdi. İkili böylece mesajlaşmaya başladı. Çalıştığı otellerin personel ile müşterilerin uzun süreli sohbet edip, yakınlık kurmasına izin vermemesi nedeniyle Ş.D., arkadaşlığını internetten yazışarak sürdürdü.

4 günlük arkadaşlığın ardından ikili cinsel konularda konuşmaya başladı. Ş.D., kendisini 20 yaşında olarak tanıtan K.C.’nin yaşının daha küçük olduğunu tahmin edip, sorunca yalan söylediğini itiraf etti. Gerçek yaşının 14 olduğunu söyleyen K.C., iddiaya göre, "Bakire değilim. Görüşelim" diye yazdı. İngiliz kızın bu teklifini önce geri çeviren Ş.D., daha sonra görüşmeyi kabul etti.

İkili, Ş.D.’nin gösteri yaptığı otelin tuvaletlerinin bulunduğu bölümün arkasında görüşmek için randevulaştı. Ancak, K.C., buluşma yerine gelmeyip, yaşadıklarını babasına anlattı. Kızıyla, çarşı Polis Merkezi’ne giden baba C., Ş.D.’den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine genç animatör gözaltına alındı. Savcının talimatıyla İngiliz kız ile animatör Ş.D.’nin bilgisayarları incelemeye alınıp, Facebook ve MSN görüşme kayıtları çıkartılıp, Türkçe’ye çevrildi. Kayıtlardan, ilk olarak İngiliz kızın cinsel içerikli mesajlar attığı Türk animatörün de buna cevap verdiği belirlendi.

Ş.D., polisteki ifadesinde kızın yaşının küçük olduğunu öğrenince, kendisinden uzaklaşmaya çalıştığını ve hiçbir şekilde birlikte olmadıklarını belirtip, iftiraya uğradığı söyledi. Ş.D. de K.C.’den şikayetçi olduğunu bildirdi. K.C.’nin babası Shaun C. ise polislerin kızının attığı cinsel içerikli mesajları göstermelerine rağmen şikayetinden vazgeçmedi. Ş.D., polisteki işlemlerinin ardından savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu gelişmeler üzerine Ş.D., çalıştığı animasyon şirketindeki işinden kovuldu.

İngiliz baba-kız ise tatillerinin son günü olması nedeniyle ülkelerine döndü.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.