1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNGİLİZ POLİSİ 17 YAŞINDAKİ OSMAN MUSTAFA’YI ARIYOR
İNGİLİZ POLİSİ 17 YAŞINDAKİ OSMAN MUSTAFA’YI ARIYOR

İNGİLİZ POLİSİ 17 YAŞINDAKİ OSMAN MUSTAFA’YI ARIYOR

İngiliz polisi, geçtiğimiz Perşembe gününden beri haber alınamayan 17 yaşındaki Kıbrıslı asıllı Osman Mustafa’yı arıyor.

A+A-

Mihrişah SAFA

İngiliz polisi, geçtiğimiz Perşembe gününden beri haber alınamayan 17 yaşındaki Kıbrıslı asıllı Osman Mustafa’yı arıyor.

Perşembe sabahı 10’da Doğu Londra’daki evinden okula gitmek için çıkan Osman Mustafa, o günden bu yana kayıp. Felstead Street’de yaşayan Osman’In ailesi, evlerinde heyecanla oğullarından haber bekliyor.

Kıbrıs Türk asıllı Osman, 1.75 metre boyunda, kahverengi gözlü, dalgalı siyah kısa saçlu. En son görüldüğünde üzerinde siyah ceket, siyah jean ve beyaz gömlek vardı. Kayıp gencin, Hackney ve Newham bölgelerinde daha fazla gezdiği belirtiliyor.
Olayla ilgilenen, Hackney CID’den(Kriminal Araştırma Bölümü) Dedektif Paul Ridley, verdiği bilgide Osman’In ailesine okula gitmek için çıktığını , ancak okuluna hiç gitmediğini belirterek, “ Osman’I Perşembe gününden bu yana gören olmadı. Nerede olduğunu bilenlerin acil olarak bizimle temasa geçmesini istiyoruz. Osman’ın durumu bizi ciddi şekilde endişelendiriyor. Ailesiyle bir an önce yeniden biraraya gelmesi, onlara kavuşmasını arzu ediyoruz. “ diye konuştu.

Osman Mustafa ile ilgili bilgisi olanların, polisi 101 numaradan, 16MISOO4129 referansını vererek aramaları istendi.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.