1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İNGİLİZLER BOMBAYI PATLATTI! YENİ TAKIMI...
İNGİLİZLER BOMBAYI PATLATTI! YENİ TAKIMI...

İNGİLİZLER BOMBAYI PATLATTI! YENİ TAKIMI...

Caner Erkin

A+A-

İngiliz basınına göre Caner Erkin Liverpool'da

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin için İngiliz basınında ortaya atılan iddia sarı lacivertli camiada şok etkisi yarattı. İngiliz gazeteleri Caner'in Liverpool ile anlaştığını duyurdu.

Yükselen formunu bu sezon zirveye taşına Caner Erkin, Avrupa takımlarının da ilgisini çekmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon başlayan çıkış, UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarılı işlerle de istatistiklere yansıdı. Caner Erkin'in asıl çıkışı ise bu sezon başından itibaren ortaya koyduğu performans oldu. Tecrübeli futbolcunun bir anda Avrupa'dan teklifler alması ise Manisaspor'dan CSKA Moskova'ya uzanan transfer hikayesine kadar uzanıyor. İngiltere basını ise Caner Erkin'in Ronaldo ve Bale'in Türk versiyonu olduğunu savunuyor. Milli futbolcuya gelen transfer teklifleri ise onları şaşırtmıyor.

O yıllarda takip başladı
17 yaşında o zamanlarki adı Vestel Manisaspor olan Ege temsilcisinden Rusya'nın yolunu tutan Caner Erkin, buradan Galatasaray'a transfer olmuştu. Kiralık olarak sarı kırmızılı takıma gelen Caner, Aykut Kocaman'ın isteğiyle Fenerbahçe'ye kazandırılmıştı. Milli futbolcunun son iki sezondur yakaladığı çıkış ise özellikle Atletico Madrid ve Liverpool'un dikkatinden kaçmadı. Caner henüz 17 yaşındayken de oyuncuyu izleyen iki takım, milli futbolcunun yakaladığı ivmenin ardından harekete geçti. İngiliz basınına göre bu sezon Ronaldo ile aynı sayıda Bale'den de daha fazla asist yapan Caner'i Premier Lig'in yeni transferi olarak yazdı. İki oyuncu kadar olmasa da büyük etki bırakmasını bekledikleri Caner'in Liverpool ile anlaştığını iddia eden gazeteler, Caner Erkin'in çok önemli bir silah olduğunu da eklediler.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin için menajeri Batur Altıparmak, önceliğin Fenerbahçe'de olduğunu belirtmişti. Ada basını bu demeçlere rağmen Caner'in Liverpool ile anlaşmaya vardığını yazdı. Ayrıca Caner Erkin'in önümüzdeki sezon için en çok beklenti içine girilecek futbolculardan biri olduğuna da haberin detayında yer aldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.