1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İngiltere bu katili arıyor!
İngiltere bu katili arıyor!

İngiltere bu katili arıyor!

İngiltere bu katili arıyor!

A+A-

İngiltere’de bir çocuk, annesi ve annesinin sevgilisi öldürüldü. ‘İnsan avı’ başlatan polis, şüpheli olarak evin ‘Wolverine’ hayranı oğlunu aramaya başladı. Polis, bölge halkını da uyardı: Tehlikeli ve bıçaklı.

İNGİLTERE’nin Oxfordshire bölgesindeki Didcot kasabasında geçen cumartesi akşamı 6 yaşındaki Derin, annesi Janet Jordon (48) ve erkek arkadaşı Philip Howard (44) evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

29564495.jpg

Polis, bölge halkını da Allen’ın kesici aletlere düşkün olduğu, X Men filminin ünlü karakteri Wolverine’e hayranlık duyduğu ve ‘tehlikeli’ olabileceği yönünde uyardı.

 

BALTALI POZLAR

Gencin daha önce sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar da İngiliz basınında hızla yayıldı. Allen’ın fotoğraflarında parmaklarının arasına bıçaklar koyarak ‘Wolverine’ gibi poz verdiği görülüyor. Allen bir başka fotoğrafında ise elinde baltayla poz veriyor.

Wolverine, Marvel Comics tarafından yaratılmış, yayınlanan çizgi romanlarda süper kahraman  karakteri. Romandan beyaz perdeye aktarılan filmde Wolverine karakterini Hugh Jackman canlandırıyor.

29564510.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.