1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İNGİLTERE BUNU TARTIŞIYOR
İNGİLTERE BUNU TARTIŞIYOR

İNGİLTERE BUNU TARTIŞIYOR

Oyundan alındı ve bakın ne yaptı...

A+A-

İngiltere Championship'te dün oynanan QPR - Leeds maçında ev sahibi takım oyuncusu Ravel Morrison'un sigaralı görüntüsü büyük yankı uyandırdı.

Ada basınında da geniş yer bulan olay sonrası Morrison'u yakında tanıyanlar genç futbolcu için "ruhsal sorunları var. O,  tam bir deli" ifadelerini kullanırken, geçmişte yaşadığı problemler de bu tanımlamayı doğrular cinstendi.

Daha önce sokak çeteleriyle ilişkisi bulunan ve karıştığı bir olayla gündeme gelen Morrison, tanıkları bile korkutma girişiminde bulunmuş reşit olmadığı için hapis yerine 700 Euro ile cezalandırılmıştı.

Manchester United'a transfer olduğunda büyük bir yıldız olacağına inanılan Morrison'un burada da kendisine 11'de şans vermeyen Ferguson ile tartışmaya girdiği ve bu yüzden takımdan gönderildiği iddia edilmişti.

Ferguson genç futbolcu için, " onun bir mücevher olduğunu düşündüm. Şimdiye kadar Manchester United'da yaşamış en yetenekli gençlerden biri oldu. Ama yeni bir hayata başlamak zorunda. Başka bir yerde" ifadelerini kullanmıştı.

United Kulübü Morrison'u önce West Ham'a satmış ardından burada da bekleneni veremediği için QPR'ye kiralanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.