1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İNGİLTERE MİLLİ TAKIMI'NDA UYUŞTURUCU ŞOKU
İNGİLTERE MİLLİ TAKIMI'NDA UYUŞTURUCU ŞOKU

İNGİLTERE MİLLİ TAKIMI'NDA UYUŞTURUCU ŞOKU

İngiltere Milli Takımı oyuncusu Kyle Walker, Salı günü oynanacak Ukrayna maçı öncesinde uyuşturucu içerken görüntülendi.

A+A-

İngiltere Milli Takımı'nda Ukrayna ile yapılacak maç öncesi uyuşturucu krizi yaşanıyor. 2014 Brezilya Dünya Kupası Elemeleri H Grubu'nda yarın deplasmanda Ukrayna ile karşılaşacak olan İngiltere'de büyük bir sorun ortaya çıktı.

Konu hakkında açıklama yapan Walker, "Yaptığım şeyin kötü ve sağlığım için riskli olduğunu kabul ediyorum. Hatamın farkındayım. Bunun bağımlısı değilim. İrademe sahip birisiyim" ifadelerini kullandı.

İngiltere Milli Takımı'nın yıldızı Kyle Walker'ın, Salı günü oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde bir gece kulübünde uyuşturucu içerken görüntülenmesi Ada'da günün konusu oldu.

Tottenham'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, Kiev yolculuğu öncesi Sheffield'da bir gece kulübünde elindeki balondan uyuşturucu içerken görüntülendi.

Yıldız futbolcu daha sonra Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada hakkında çıkan haberler için özür dilediğinis öylerken Salı günü oynanacak Ukrayna maçına konsantre olduğunu dile getirdi.

fotospor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.