1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNGİLTERE’DE İLGİNÇ OLAY
İNGİLTERE’DE İLGİNÇ OLAY

İNGİLTERE’DE İLGİNÇ OLAY

İngiltere’de ilginç olay

A+A-

95 kilo ağırlığında olan 11 yaşındaki bir erkek çocuğun anne babası “ihmal ve çocuğa eziyet” suçlaması ile tutuklandı

İngiltere’nin Norfolk kentinde sadece 11 yaşında olmasına rağmen tam 95 kilo ağırlığında olan bir erkek çocuğun anne babası “ihmal ve çocuğa eziyet” suçlaması ile tutuklandı.

 

Yetkililer isimleri basına açıklanmayan anne babanın şişman oğullarının merdiven çıkmak zorunda kalmaması için evlerinin zemin katına bir banyo yaptırmak istediklerini belirterek belediyeden 2 bin sterlin ödenek istediğini, bunun üzerine sosyal yardım görevlilerinin ailenin durumunu araştırmaya başladığını söyledi.

Sosyal yardım görevlileri aynı zamanda otistik olan çocuğun kilosu nedeniyle yaşadığı sağlık problemleri sonucu son 6 ay içinde iki kez hastaneye gitmek zorunda kaldığını da belirtti. 
Yetkililer, kefaletle serbest bırakılan anne babaya oğullarının sağlıklı beslenmesini sağlamak için 6 ay süre verdiklerini; bu süreçte yaşam koşullarında bir değişme gözlemlenmezse çocuğun devlet korumasına alınacağını belirtti.
İsim vermeden İngiliz Sun gazetesine konuşan anne, olaylardan sonra zemin katında banyosu olan yeni bir eve taşındıklarını söyledi ve “Oğlumun kilo problemi babasının genlerinden kaynaklanıyor” dedi.
İşsiz olduğu belirtilen kadın gözetim sürecinde olmalarına rağmen halen zaman zaman oğlunun kızarmış tavuk yemesine izin verdiğini de itiraf etti
.

DİYALOG

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.