1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNGİLTERE'DE KAN DONDURAN CİNAYET
İNGİLTERE'DE KAN DONDURAN CİNAYET

İNGİLTERE'DE KAN DONDURAN CİNAYET

İngiltere'de kan donduran cinayet

A+A-

Homoseksüel olduğunu gizlemek için evlendiği eşini öldürdü.

İngiltere feci bir cinayet haberiyle çalkalanıyor. Homoseksüel olduğunu gizlemek için evlendiği eşini vahşice öldüren Hintli adam suçlamaları reddetti.

İngiltere'de eşini elektrik süpürgesinin hortumuyla boğarak öldürdükten sonra, bahçedeki çöp fırınında yakan adamın davası görülmeye başlandı.

İddiaya göre; 30 yaşındaki Hintli adam Jasvir Ram Ginday erkeklere ilgi duyuyordu. Ginday, homoseksüel olduğunu gizlemek ve ailesinin takdirini kazanmak için onların bulup kendisiyle tanıştırdığı 24 yaşındaki Varkha Rani ile evlendi.

Çift evlendikten kısa sürede İngiltere'den oturma izni alarak, geçtiğimiz Ağustos'ta buraya yerleştiler. Ancak yeni hayatlarına başlayalı henüz 1 ay olmuştu ki genç kadın feci bir cinayete kurban gitti.

Jasvir Ram Ginday homoseksüel olduğunu gizleyebilmek için evlendiği eşini önce elektirik süpürgesinin hortumuyla boğdu, ardından bahçedeki çöp fırınına atarak yaktı.

Korkunç cinayet, polisin evin arka bahçesinde şüpheli bazı kalıntılar bulmasıyla ortaya çıktı. Dün hakim karşısına çıkartılan Hintli adam, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.