1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNGİLTERE'DE KORKUNÇ TECAVÜZ RAPORU!
İNGİLTERE'DE KORKUNÇ TECAVÜZ RAPORU!

İNGİLTERE'DE KORKUNÇ TECAVÜZ RAPORU!

İngiltere'de korkunç tecavüz raporu!

A+A-

Birmingham şehir konseyine sunulan raporda, Asyalı bir gencin 6 saat içerisinde 30 Asyalı erkeğin tecavüzüne uğradığı açıklandı.

İngiltere'de aktivist Shaista Gohir, Birmingham şehir konseyine sunduğu raporda, bir ailenin yanına büyümesi için verilen genç bir kızın, 6 saat içerisinde 30 Asyalı erkeğin saldırısına uğradığını belirtti. Aktivist saldırıya, bir baba ve okul üniformalı oğlunun da dahil olduğunu söyledi.

Daily Mail'in haberine göre, yetiştirilmesi için aynı etnik ailelere verilen Asyalı genç kızların yaşadığı cinsel sömürünün, yetkililerin burnunun dibinde yaşandığını belirten Gohir, topluluk liderlerinin, okulların ve ailelerin bu olayların üstünü örttüğünü de açıkladı.

Müslüman ve Kadın Hakları aktivisti Gohir şehir konseyinden, 30 erkeğin tecavüzüne uğrayan genç kızın davasını, daha iyi ele almalarını talep etti.

Birmingham şehir konseyine sunulan raporda, 35 tecavüz kurbanı ve ülkedeki Müslüman topluluğa dahil birkaç saldırganla yapılan röportajlar da yer alıyor.

Aktivist Gohir ayrıca, Rochdale ve Oxford şehirlerinde yaşanan cinsel sömürülerin, beyaz kadınları taciz eden Asyalı erkek grupları tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.