1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNGİLTERE’DE SUÇ ÇETESİ TÜRK GENCİNE SALDIRDI
İNGİLTERE’DE SUÇ ÇETESİ TÜRK GENCİNE SALDIRDI

İNGİLTERE’DE SUÇ ÇETESİ TÜRK GENCİNE SALDIRDI

İngiltere’deki suç çeteleri bir Türk gencine daha saldırdı. Talihsiz Ercan yoğun bakımda

A+A-

İngiltere’deki suç çeteleri bir Türk gencine daha saldırdı

İngiltere’de çalınan telefonunu geri almak için buluştuğu çete üyelerince öldürülen 16 yaşındaki Kıbrıslı Türk genci Doğan İsmail’in ardından aynı yöntemle bu kez de 16 yaşındaki Abdullah Ercan ağır yaralandı. Talihsiz genç, yoğun bakımda tutuluyor.

İngiltere'de kısa aralıklarla suç çeteleri daha önce Güney Londra’da 16 yaşındaki Kıbrıslı Türk Doğan İsmail’in telefonu çaldıktan sonra “geri verme” bahanesiyle çağırıp öldürdü. Saldırganlar bu kez de İngiltere’nin en büyük gıda dağıtım şirketleri’nden Aytaç Foods’un Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan’ın 16 yaşındaki oğlu Abdullah Ercan ve beraberindeki 2 gence saldırdı. Alışveriş için girdiği market önüne bıraktığı bisikletini çaldıkları Abdullah Ercan’ı, aynı “yöntemle” çağıran saldırganlar, talihsiz genci bıçakla ağır yaraladı. Akciğerinden aldığı bıçak darbesi ile 9 lt kan kaybeden Ercan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kontrol altında tutuluyor.

ÇETE ADRES VERDİ
Doğu Londra’da yoğun Türk nüfusunun yer aldığı Lea Bridge Road üzerindeki EasyShelf adlı Türk işyerinin yan sokağında yaşanan ve bölge sakinlerini dehşete düşüren olay pazartesi akşamı saat 20.45 civarında gerçekleşti. Sokak çetelerine mensup bir grup, AbdullahErcan’ın bisikletini çaldı. Genç çocuk çalınan bisikletini aramaya başladı. Bisikletini çalanların peşine düşen Abdullah Ercan, sonunda hırsızları buldu. Yaptığı görüşmeler sonucu ‘bisikletini geri alacağını’ sanan Ercan, çetenin belirlediği adrese gitti. Söylenen yere giden Abdullah, burada çete üyeleri tarafından bıçaklandı. Bununla yetinmeyen hırsızlar, üzerinde geldiği diğer bisikleti de ‘gasp’ ettiler. Talihsiz genç, akciğerine aldığı bir bıçak darbesi sonucu ağır yaralanırken yanındaki arkadaşının birinin de çenesi kırıldı. Olayla ilgili araştırma polis tarafından sürdürülüyor. Olayın yaşandığı yerdeki çevre sakinleri korkudan dışarı çıkamadıklarını söylerken, daha önce de bölgede çetelerin çeşitli suçlar işlediği kaydedildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.