1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNGİLTERE’DE YAMYAM VAHŞETİ
İNGİLTERE’DE YAMYAM VAHŞETİ

İNGİLTERE’DE YAMYAM VAHŞETİ

İNGİLTERE’DE YAMYAM VAHŞETİ

A+A-

İngiltere’de yaşanan yamyam vahşetiyle ilgili yürütülen soruşturma hakkında bilgi veren yetkililer, talihsiz kadının boynuna ve başına aldığı darbeler ile öldürüldüğünü açıkladı.

İngiltere’nin Galler bölgesindeki bir motelde uğradığı vahşi saldırı neticesinde hayatını kaybeden kadının, yamyamlık kurbanı olduğu açıklandı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, 22 yaşındaki Cerys Yemm’in yamyamlıkla suçlanan Matthew Williams tarafından katledildiği bilgisine yer verildi.

Saldırıdan kısa bir süre önce hapishaneden salıverilen 34 yaşındaki Matthew Williams’ın Cerys Yemm’ı odasına davet ettiği, boynunu ve başını hedef alan ve keskin bir cisimle açılan yaraların talihsiz kadını öldürdüğü belirtildi.

Soruşturmayı yürüten yetkililerin açıklamalarına göre, Perşembe günü saat 1.23’te olayla ilgili ihbar alan ekipler, olay yerine vardıklarında Yemm’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Uyuşturucunun etkisinde olduğu tespit edilen Williams’ın vahşice katlettiği Yemm’in vücudunun bir kısmını yediğini belirten yetkililer, Williams’ın tutklandığını ama kısa bir süre sonra hayatını kaybettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirten adli makamlar, Williams’ın aşırı doz uyuşturucu kullanımının sebep olduğu komplikasyonlardan dolayı hayatını kaybettiğini düşünüyor.

ntvmnsbc

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.