1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNGİLTERE'DE YÜREK BURKAN HIRSIZLIK OLAYI
İNGİLTERE'DE YÜREK BURKAN HIRSIZLIK OLAYI

İNGİLTERE'DE YÜREK BURKAN HIRSIZLIK OLAYI

İNGİLTERE'DE YÜREK BURKAN HIRSIZLIK OLAYI

A+A-
İngiltere'de 82 yaşındaki bir kadının bahçesinden kuş banyosunu çalan hırsız, daha sonra geri dönerek bir özür notu bıraktı. 'Bugün annemin doğum günü ve ben çok kötü durumdayım. Ona hediye alacak param yok' diyen hırsızın sözleri, yaşlı kadının sinirini yatıştıramadı.

İngiltere 'nin kuzeydoğusundaki Newcastle kentinde yürek burkan bir hırsızlık olayı yaşandı. Kimliği tespit edilemeyen hırsız, 82 yaşındaki bir kadının bahçesinden kuş banyosunu çaldı. Ancak hırsız bir süre sonra olay yerine dönerek el yazısıyla yazılmış şu notu bıraktı:

"Çok üzgünüm. Milyonlarca yıl yaşasam da böyle bir şey yapmazdım ancak zorunda kaldım. Bugün annemin doğum günü ve ben çok kötü durumdayım. Ona hediye alacak param yok. O bunun ne kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyor. Derin pişmanlıklarla özür dilerim. Tek düşünebildiğim özür dilemek. Param olduğunda kuş havuzunun yerine yenisini koyacağım."

Ne var ki, not kuş havuzu çalınan yaşlı kadının sinirlerini yatıştırmaya yetmedi. 82 yaşındaki kadın, "25 yıl önce kuş havuzunun eşinden ona hediye olduğunu, yeni bir kuş havuzunun 53 yıllık evliliğinin yerini dolduramayacağını" belirtti.

201505131135_29290629.jpg

Hürriyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.