1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNGİLTERE’Yİ KARIŞTIRAN FİLM
İNGİLTERE’Yİ KARIŞTIRAN FİLM

İNGİLTERE’Yİ KARIŞTIRAN FİLM

İngiltere'de, 1997 yılında hayatını kaybeden Prenses Diana'yı konu alan "Diana" filmi, vizyona girmeden ülkede tartışmalara neden oluyor.

A+A-

Paris'te geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana'nın ölümünden birkaç ay önce ayrıldığı, kalp cerrahı Hasnat Khan ile ilişkisinin anlatıldığı filmin senaryosu, yazar Kate Snell'in 2001 yılında yayımlanan "Diana: Her Last Love" adlı kitabı esas alınarak kaleme alındı.

Galası yapılan filmle ilgili İngiliz sinema eleştirmenleri, "Diana'nın son yıllarının beyazperdeye yansıtılmaya çalışıldığı" filmin sıkıcı olduğu ve senaryosunun iyi yazılmadığı görüşündeler.

Londra polisi geçen ay, Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili yeni bilgileri incelediğini açıklamıştı. Filmin gösterime girmesiyle son dönemde yine gündemde olan Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili iddiaların daha fazla tartışılması bekleniyor.

Daily Mail gazetesinin son olarak yer verdiği iddiaya göre, Prenses Diana ve Dodi El Fayed, SAS komandolarının çiftin içerisinde bulunduğu arabanın şoförünün yüzüne ayna tutması ve şoförün kontrolü kaybederek kaza yapması sonucu öldü.

Prenses Diana'yı İngiliz aktris Naomi Watts'ın canlandırdığı "Diana" filmi, Birleşik Krallık genelinde 20 Eylül'de gösterime girecek.

Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.