1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNŞAAT FARELERİ YAKALANDI
İNŞAAT FARELERİ YAKALANDI

İNŞAAT FARELERİ YAKALANDI

3 kişi hakkında 3'er günlük tutukluluk emri alındı;

A+A-

Bafra Turizm bölgesinde bir şirkete ait inşaat alanından yer seramiği, elektrik eşyası ve inşaat malzemesi çalmakla suçlanan zanlı Hacı Abdullah Dedeoğlu, Mustafa Erkan ve Semih Mahmut Öksüz, almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sirkat”  suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlılar 3 gün daha poliste tutuklu kalacak.

Bazı emareler tasarruflarında bulundu
Meselenin tahkikat memuru Ahmet Köse, zanlı Hacı Abdullah Dedeoğlu, Mustafa Erkan ve Semih Mahmut Öksüz’ün Şubat ayı ve geçen ay içerisinde Bafra Turizm bölgesinde bir şirkete ait inşaat alanından çok sayıda yer seramiği, elektrik eşyaları ve inşaat malzemeleri sirkat ettiklerini açıkladı. Zanlıların 27 Mart’ta tespit edilerek tutuklandıklarını belirten Köse, zanlıların evlerinde yapılan aramalarda zanlı Dedeoğlu ile Erkan’ın evlerinde ortak kullanım alanlarında 620 adet yer seramiği, 170 adet elektrik prizi, 60 adet zaman rölesi ve 220 metre elektrik kablosu bulunarak emare alındığını açıkladı. Köse, ellerinde, zanlıların sirkat ettikleri elektrik malzemelerinin birçoğunun Girne, İskele ve Çayırova’da bazı işletmelere satıldığı yönünde bilgiler olduğunu belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Köse, her 3 zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.
 
Tutuklu kalacaklar
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Hacı Abdullah Dedeoğlu, Mustafa Erkan ve Semih Mahmut Öksüz’ün tahkikat maksatları bakımından 3’er gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.