1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNŞAATLARDA ÖLÜM KOL GEZMEYİ SÜRDÜRÜYOR
İNŞAATLARDA ÖLÜM KOL GEZMEYİ SÜRDÜRÜYOR

İNŞAATLARDA ÖLÜM KOL GEZMEYİ SÜRDÜRÜYOR

İnşaatlarda ölüm kol gezmeyi sürdürüyor

A+A-

İnşaatlarda yeterli güvenlik önlemleri alınmadığı için yaşanan onca ölümlü iş kazasına rağmen, Girne’de hala birçok inşaatta işçiler canları avuçlarında çalışıyor
 
Elmas TOKAY

Ülkemizdeki inşaatlarda onca ölüme rağmen gerekli güvenlik önlemleri ne yazık ki alınmıyor. Güvenlik önlemleri alınmadığı için inşaatlardaki ölümlü iş kazalarının ardı arkası kesilmezken, hala birçok inşaatta işçiler canları avuçlarında çalışıyor. Girne’de daha birkaç gün önce meydana gelen iş kazasında, gerekli tedbirlerin alınmaması nedeniyle inşaattan düşen bir kişi yaşamını yitirmişti.

Girne’de inşaatları dolaştı. İşçilerin, inşaat halindeki çok katlı birçok binada yaşamlarını riske atarak çalıştıkları gözlendi.

İçişleri Bakanlığı önlem almaya çalışsa da, Girne’deki birçok inşaatta çalışan işçilerin ne “İnşaat başlığı”, ne de “Emniyet kemeri” vardı.

Birçok vatandaş, işçilerin bu şekilde çalışmasının çok tehlikeli olduğunu belirtti. Çok katlı inşaatların en üst katında hiçbir güvenlik tedbiri alınmadan çalışan işçilerin hayatlarının Allaha emanet olduğunu söyleyen vatandaşlar, yetkililerin bir an önce önlem alınması için gerekli girişimleri yapmasını istedi.

Kıbrıs

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.