1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “İNŞALLAH 2016, 2015’İ ARATMAYAN BİR YIL OLUR”
“İNŞALLAH 2016, 2015’İ ARATMAYAN BİR YIL OLUR”

“İNŞALLAH 2016, 2015’İ ARATMAYAN BİR YIL OLUR”

“Özellikle Anavatanımız Türkiye İçin Sorunların Yaşandığı Bir 2015’i Geride Bırakıyoruz”

A+A-

EROĞLU: “İNŞALLAH 2016, 2015’İ ARATMAYAN BİR YIL OLUR”

“ÖZELLİKLE ANAVATANIMIZ TÜRKİYE İÇİN SORUNLARIN YAŞANDIĞI BİR 2015’İ GERİDE BIRAKIYORUZ”

“2016’DA BU SORUNLARIN AZALDIĞINI, CAN GÜVENLİĞİNİN ARTTIĞINI YAŞAYARAK GÖRÜYORUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM… TEMENNİM BU”

3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, 2015 yılında Türkiye’de sorunlar yaşandığını kaydederek, “2016’da bu sorunların azaldığını, can güvenliğinin arttığını yaşayarak göreceğiz diye düşünüyorum. Temennim bu” dedi.

Eroğlu, bu sabah KKTC’de temaslarda bulunan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) heyetini kabul etti.

22’nci Türk-İş Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa seçilen ve ilk yurtdışı ziyaretini Hür İşçi Sendikaları Federasyonu’na (Hür-İş) gerçekleştiren Genel Başkan Ergün Atalay ve yönetimini kabulünde konuşan Derviş Eroğlu, yeni yılla ilgili temennilerine de yer verdi.

“İnşallah 2016, 2015’i aratmayan bir yıl olur” diyen Eroğlu, “Özellikle Anavatanımız Türkiye için oldukça sorunların yaşandığı bir 2015’i geride bırakıyoruz. 2016’da bu sorunların azaldığını, can güvenliğinin arttığını yaşayarak göreceğiz diye düşünüyorum. Temennim bu…” şeklinde konuştu.

Derviş Eroğlu, yeni yılın Türk-İş’in temsil ettiği kuruluşlara sağlık, başarı ve bol kazanç getirmesini de diledi.

Türk-İş yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Derviş Eroğlu, “Türk-İş benim yabancı olmadığım bir sendika. Siyasi hayatımda Kıbrıs’ı her ziyaretlerinde mutlaka görüştük. Görevden ayrıldıktan sonra da bana nezaket ziyaretinde bulunmaları beni onurlandırdı” dedi.

Eroğlu, Türk-İş’in KKTC’yi, ardından da Azerbaycan’ı ziyaret edecek olmasının Türk dünyasına verilen değerin gösterilmesi bakımından önem arz ettiğini de kaydetti.

ATALAY

Türk-İş Genel Başkan Ergün Atalay, kabuldeki konuşmasında, konfederasyonun yeni yönetiminin ilk ziyaretini Kıbrıs’a yaptığını belirterek, Azerbaycan’ı da ziyaret edeceklerini söyledi.

Ergün Atalay, zaman zaman Kıbrıs’a gelen Türk-İş heyetinin parti başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı görevlerinde bulunan Derviş Eroğlu ile her zaman görüştüğünü anımsattı.

Atalay, “Temsil ettiğimiz işçilerin sıkıntı ve problemlerini Sayın Eroğlu’nun görev yaptığı dönemde beraber çözme imkanı bulduk. Kendisi bize her zaman yardımcı oldu” diyerek, nezaket ziyaretinin kendileri için önemine işaret etti.

Atalay ve beraberindeki heyetin Hür-İş Genel Başkanı Yakup Latifoğlu ve Derviş Eroğlu ile anı fotoğrafı da çektirdiği kabulde, 3’üncü Cumhurbaşkanına hediye takdimi de yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.