1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 'İnşallah ölüsünü görürler'
'İnşallah ölüsünü görürler'

'İnşallah ölüsünü görürler'

'İnşallah ölüsünü görürler'

A+A-

 

Aydın’da jandarma ekipleri ile girdiği çatışmada 35 yaşındaki Astsubay Emrah Ünalan’ı şehit eden Hüseyin Türkmen’in ailesinin sözlerine şehit eşinden sert yanıt geldi. Milliyete konuşan Bir çocuk annesi Gül Ünalan, 'Oğlumuzun hayatından endişe ediyoruz' diyen aileye 'İnşallah ölüsünü görürler' diye seslendi.

Aydın’da iki yıl önce, boşanma kararı alıp babasının evine giden eşi ile kayınbiraderini av tüfeğiyle vurarak yaralayan, kayınpederini de öldürüp kaçan Hüseyin Türkmen, geçen 28 Ocak’ta Eğrikavak Mahallesi yakınlarında jandarma ekipleriyle silahlı çatışmaya girerek Astsubay Emrah Ünalan’ı şehit edip, Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel’i de yaraladı.

 
 
 

Katil zanlısı Hüseyin Türkmen’in yakalanması için birçok ihbarı değerlendiren ve arazide çalışma başlatan jandarma, henüz sonuca ulaşamadı.
 
"ÖLÜNÜ DEĞİL, DİRİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ"
 
Hüseyin Türkmen’in hayatından endişe eden ailesi, ilk kez açıklama yaparak, "Artık kan dökülmesini istemiyoruz. Hayattaysan, bir an önce teslim ol. Ölünü değil, dirini görmek istiyoruz" diyerek çağrısında bulundu. 
 
ŞEHİT ASTSUBAY, KATİL ZANLISININ OĞLUNA SAHİP ÇIKMIŞ
 
Bu arada, şehit olan Astsubay Emrah Ünalan ile ilgili ortaya yeni bir ayrıntı çıktı. Astsubay Ünalan’ın, Hüseyin Türkmen’in oğlunu yetiştirme yurduna yerleştirerek, sahip çıktığı öğrenildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.