1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “İNSAN HAKLARI, DEMOKRASİ VE SAĞLIK HAKKI” PANELİ
“İNSAN HAKLARI, DEMOKRASİ VE SAĞLIK HAKKI” PANELİ

“İNSAN HAKLARI, DEMOKRASİ VE SAĞLIK HAKKI” PANELİ

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi “İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası” nedeniyle 12 Aralık Perşembe günü panel düzenliyor

A+A-

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi “İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası” nedeniyle 12 Aralık Perşembe günü panel düzenliyor.

LAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, panel 14:00-15:00 saatleri arasında LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

“İnsan Hakları, Demokrasi ve Sağlık Hakkı” konulu panelin oturum başkanlığını LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilgün Sarp yapacak. Panelde, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Münir Acuner, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruhi Selçuk Tabak ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Çetin Yiğit konu üzerine sunum gerçekleştirecek.

Panelde, “İnsan Hakları, Demokrasi ve Sağlık Eğitimi”, “Hipokrat’tan Günümüze Tıbbi Etik” ve “Sağlık Hakları” konularını ele alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.