1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “İNSAN HAKLARI GÜNÜ İÇİN SANAT YARIŞMASI”
“İNSAN HAKLARI GÜNÜ İÇİN SANAT YARIŞMASI”

“İNSAN HAKLARI GÜNÜ İÇİN SANAT YARIŞMASI”

Her kategorideki ve yaş grubundaki en iyi iki eser Ipad mini, Canon fotoğraf makinesi ve hediye çekleri gibi ödüller kazanacak;

A+A-

 

Güney Kıbrıs’taki Hollanda Büyükelçiliği, 10 Aralık Uluslararası İnsan Hakları Günü’nün önemini vurgulamak amacıyla “İnsan Hakları Günü için Sanat Yarışması” düzenliyor.

 

Hollanda Elçiliği tarafından Kıbrıs’taki Avrupa Parlemento Ofisi, Kıbrıs Avrupa Komisyonu Temsilciliği ve Amerika Birleşik Devletleri Elçiliği ile işbirliğinde düzenlenecek yarışmanın, bu yılki teması; “sanat aracılığıyla ifade edilecek insan hakları” olacak.

Hollanda Elçiliği’nden yapılan açıklamaya göre, yarışma, 18 yaş altı ve 18 yaş üstü olmak üzere iki farklı yaş grubuna yönelik yapılacak. Başvurular fotoğraf ve resim-çizim olmak üzere iki kategoride yapılabilecek.

Yarışmaya katılacak eserler, ödül komitesi tarafından değerlendirilecek. Her kategorideki ve yaş grubundaki en iyi iki eser Ipad mini, Canon fotoğraf makinesi ve hediye çekleri gibi ödüller kazanacak.

Kazananlar ve en iyi eserler arasından seçilen bir dizi eser, 10 Aralık’ta ödül töreninde sergilenecek.

Başvuru hakkında daha detaylı bilgi (İngilizce, Türkçe ve Yunanca) Hollanda Büyükelçiliği’nin https://www.facebook.com/NLEmbassyCyprus Facebook sayfasından alınabilecek. Yarışmaya son başvuru tarihi 23 Kasım.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.