1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ DERNEĞİ, GÜRPINAR’I ZİYARET ETTİ
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ DERNEĞİ, GÜRPINAR’I ZİYARET ETTİ

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ DERNEĞİ, GÜRPINAR’I ZİYARET ETTİ

İnsan Kaynakları Yönetimi Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar’ı ziyaret etti.

A+A-

Zühre Aydan Ayaz başkanlığındaki İnsan Kaynakları Yönetimi Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar’ı ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bakanlık açıklamasına göre, nitelikli insan kaynakları uzmanlarının piyasaya kazandırılması ve kurumsallaşmanın önünün açılması için derneğin çalışmalarına başladığını belirten Başkan Ayaz,  iş arayanları ve işverenleri bir araya getiren Bakanlık olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile işbirliği içinde ortak projeler hayata geçirmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

GÜRPINAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da konuşmasında, ülkenin ihtiyaç duyduğu işgücünün piyasaya kazandırılması, ihtiyaç duyulan iş alanlarının tespit edilmesi ve iş arayanlarla işverenlerin buluşturulması konularının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın görev alanları arasında olduğunu ifade etti.

Bakanlığın ilgili sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri ile işbirliği içinde hareket ederek meslek edindirme, eğitim ve işgücü yetiştirme projelerini hayata geçirdiğine dikkat çeken Gürpınar, Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesi’nin başarıyla devam ettiğini, Proje kapsamında turizm sektöründe meslek eğitimi verilmeye başlandığını söyledi.

Gürpınar, önümüzdeki dönemde işgücünün niteliğinin yükseltilmesini amaçlayan yeni çalışmalara yer verileceğini özellikle kadınlara yönelik girişimcilik eğitimi ve programların da hayata geçirileceğini kaydetti.

Bakan Gürpınar, insan kaynağının güçlendirilmesi ve iş arayanlarla işverenlerin bir araya gelmesi için imkân yaratacak projelerde, dernekle işbirliği içerisinde çalışabileceklerini sözlerine ekledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.