1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNSAN KENDİ OĞLUNU MAHKEMEYE VERİR Mİ..!
İNSAN KENDİ OĞLUNU MAHKEMEYE VERİR Mİ..!

İNSAN KENDİ OĞLUNU MAHKEMEYE VERİR Mİ..!

İnsan kendi oğlunu mahkemeye verir mi..!

A+A-

Küçük Kaymaklı Kulübü başkanı Ali Başman’ın direktörü olduğu Nike şirketi Küçük Kaymaklı’nın malı olan ve Çetinkaya’ya kiralanan Çağrı Kıral’ı mahkemeye verdi.

Geçen yıl alacaklarına karşılık Nıke fırmasından alış veriş yapan yıldız oyuncu üzüntü verici bir şekilde mahkemeye verildi.

Halen bonservisi Kaymaklı'da olan ve kiralık olarak Çetinkaya'ya verilen mahkeme celbi ile şoka uğradı.Çağrı Kıral’ın Nike mağazasından 1230 lira değerinde mal aldığını ve ödemediği belirtilen dava tebliğinde 394 lira da dava masrafları için talep ediliyor.

Çağrı Kıral ise açıklamasında  “Sözleşmelerin olmaması beni haksız gibi gösterebilir fakat bu alışverişi yaptığım zaman mağaza sorumlusu olan kişi, mağaza sahibi ve aynı zamanda kulüp başkanımız olan Ali Başman’dan alacaklarımın karşılığında alışveriş yapabileceğimin teyidini aldıktan sonra yaptım..” dedi.

“Bu davanın sanırım gecen sene devre arası kendi geleceğimi düşünerek Türkiye’ye transfer olmamda çok büyük payı olduğunu düşünüyorum” açıklamasını yapan Çağrı Kıral, “Geçen sene ilk devre oynadığım ve hak ettiğim peşinatımdan kalan para ve son alacağım olan maaşımdan kimse söz etmiyor” dedi.

Çağrı Kıral kendisinin de kulüpten alacağı olduğunu ancak yönetimin “ceza verdik” diyerek alacaklarını ödemediğini kaydederek hukuğa inandığını söyledi.

1-548.jpg

2-328.jpg

Kıbrıs postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.