1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “İNSAN YARARINA YAPILACAK YATIRIMLARA AÇIK DESTEK VERİYORUZ”
“İNSAN YARARINA YAPILACAK YATIRIMLARA AÇIK  DESTEK VERİYORUZ”

“İNSAN YARARINA YAPILACAK YATIRIMLARA AÇIK DESTEK VERİYORUZ”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, saat 15.00’de Vodafone Türkiye İcra Kurulu heyetini kabul etti.

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif,  saat 15.00’de Vodafone Türkiye İcra Kurulu heyetini kabul etti.

Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Kızıldağ, ve Selçuk Karaçay’ın yer aldığı heyete, KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ile Bakan Yardımcısı Fevzi Tanpınar da eşlik etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif yaptığı konuşmada, Telsim’in haberleşme alanında ülkede ilk yatırım yapan şirket olduğunu anımsatarak, üstelik bu yatırımların ülke gündeminde henüz özelleştirme bulunmazken gerçekleştiğini anımsattı.

Yapılan ziyaretten; “Telekominikasyon Dairesi yine özelleşiyor” şeklinde bir anlam çıkarılmasının sözkonusu olmadığını ifade eden Bakan Kaşif, bu yönde herhangi bir durum olmadığı kaydetti.

“Ülkeye her alanda yatırımın yapılması, ‘yatırım ülkesi’ olmamız,  hükümet, bakanlık ve kişi olarak ülke ve insan yararına yapılacak yatımlara açık  destek veriyoruz” diyen Bakan Kaşif, Vofadon Türkiye’nin Telsim adı altında ülkede güzel yatırmlar yapmakta olduğunu vurguladı.

KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise, ülkede bulunan İstanbul Vodafone Heyeti İcra Kurulu heyetinin, Başbakanlık, Maliye Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri Haberleşme Kurumu’nun (BTHK) ardından Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nı ziyaret ettiğini belirterek, ziyaretlerde şirketin ülkede yapmakta oldukları yatırımlarla ilgili bilgi verdiklerini söyledi.

Vodafone Telsim’in kasım ile aralık aylarında ülkede yaklaşık 13 milyon TL tutarında altyapı yatırımı gerçekleştirdiğini belirten Karas, bunun yanında reklam ile insana olan yatırımlarının ise devam ettiğini kaydetti.

Karas, yapılmakta olan yatırımlarla ilgili destek beklediklerini da belirtti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.