1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNSANLARI KOKLAYARAK ÖLÜP ÖLMEYECEKLERİNİ TAHMİN EDEBİLİYOR
İNSANLARI KOKLAYARAK ÖLÜP ÖLMEYECEKLERİNİ TAHMİN EDEBİLİYOR

İNSANLARI KOKLAYARAK ÖLÜP ÖLMEYECEKLERİNİ TAHMİN EDEBİLİYOR

İnsanları koklayarak ölüp ölmeyeceklerini tahmin edebiliyor

A+A-

Avustralya'da yaşayan ve önceden 9-5 mesaili hukuk sekreteri olarak çalışan Ari Kala, kariyerine medyum olarak devam ediyor. Ari Kala, ölüm günü yaklaşan insanları, kokusundan tespit edebildiğini fakat onları kurtaramadığını iddia ediyor.

Gençlere iş önerisi: Kahve falcılığı, tarot uzmanlığı ve medyum.

Avustralya'da yaşayan 24 yaşındaki Ari Kala, rutin iş hayatından sıkıldı ve kariyerine profesyonel medyum olarak devam etme kararı aldı.

Medyum Ari Kala'nın son derece garip bir yeteneği var: İnsanları koklayarak yakın tarihte ölüp ölmeyeceklerini anlayabiliyor!

Kısacası Ari Kala, 6. His filmindeki ' Ölü insanlar görüyorum' repliğini ' Ölü insanlar kokluyorum' repliği ile değiştiriyor!

Bu yeteneğini ilk olarak 12 yaşındayken amcasını ziyaret ettiğinde fark eden Ari Kala, amcasının ailede başka hiçkimsenin duyamadığı aşırı tatlı ve çürük bir koku yaydığını duydu.

1-623.jpeg

Kadınlara psişik güçlerini nasıl kontrol edebileceğini öğreten ve ölümü koklayan medyum Ari Kala, birinin öleceğini anladığı zaman bunu o kişiye söylemediğini çünkü bunun kendi görevi olmadığını belirtiyor.

Yeteneğini ilk kez öleceğini tahmin ettiği ve yitirdiği amcası ile keşfeden Ari Kala daha sonra yaşlı ve hasta insanların da benzer kokular yaydığını fark etti ve bu kokuyu yayn kişilerin bir süre sonra öldüğüne şahit oldu.

Ari Kala herkesin psişik güç potansiyeline sahip olduğunu ve bu gücün genç yaşlarda geliştirilebildiğini fakat bastırıldığını söylüyor. Yaşları 25 ila 45 arasında değişen kadınlara psişik güç geliştirme dersleri veren Ari Kala, insanlara küçük yaşlarda hayallerinin birer yanımsamadan ibaret olduğunun öğretildiğini ve çok genç yaşlardaki çocukların yetişkinler gibi davranması öğütlendiğine dikkat çekiyor.

Mehmet Can Kömürcü/Molatik

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.