1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNTERNET AŞKI HÜCREDE SONLANDI!
İNTERNET AŞKI HÜCREDE SONLANDI!

İNTERNET AŞKI HÜCREDE SONLANDI!

Suçunu itiraf etti!

A+A-

Ziyamet’te internette tanıştığı 15 yaşındaki kız ile cinsi münasebette bulunduğu gerekçesi ile polis tarafından tutuklanan Nihat Gürler’in tutukluluk süresi uzatıldı

Nadire BAHADİ
İnternette arkadaşlık kurduğu 15 yaşındaki kız ile Ziyamet’te 30 Mart ile 12 Haziran tarihleri arasında 3 kez cinsel ilişkiye girdiği gerekçesi ile kızın ailesinin şikayeti üzerine polis tarafından geçtiğimiz cuma günü tutuklanan Nihat Gürler dün İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşına çıkarıldı. 15 yaşındaki kız ile yasal varisinin rızası hilafına cinsel dokunulmazlığını ihlal etmek amacı ile cinsel ilişkiye girmek ve vahim zarar suçlaması ile mahkemeye çıkarılan 21 yaşındaki Gürler, hakkında başlatılan soruşturmanın devam etmesi nedeni ile mahkeme emriyle 3 gün daha tutuklu kalacak.
Suçunu itiraf etti
Olay ile ilgili mahkemede ifade veren polis çavuşu Erdal Dal, zanlı Nihat Gürler’in 30 Mart- 12 Haziran tarihleri arasında Ziyamet Balalan anayolunda ve İskele Boğaz mevkisinde 15 yaşındaki kız ile cinsel dokunulmazlığını ihlal etmek amacı ile alıkoyup 3 kez cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı. Olayın 12 Haziran tarihinde kızın ailesinin polise yaptığı şikayet üzerine ortaya çıktığını aktaran Dal, zanlının aynı gün belirlenerek tutuklandığını söyledi. 

Zanlının cuma günü çıkarıldığı mahkeme tarafından 3 gün tutuklu kalmasına emir verildiğini söyleyen Dal, Nihat Gürler’in bu süre içerisinde polise verdiği gönüllü ifadelerde suçunu itiraf ettiğini kaydetti. Polis çavuşu Dal, zanlının hakkında getirilecek olan 16 yaşından küçük kızla cinsel ilişkiye girme davasının tadil edilen yasa çerçevesinde müebbet hapis gerektirdiğini ifade ederek, devam eden soruşturma kapsamında zanlının Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrol ettirileceğini söyledi ve zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
3 gün daha tutuklu kalacak
İskele Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı Nihat Gürler hakkında devam eden polis soruşturması nedeni ile zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi. 

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum