1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNTERNET KUMARHANELERİ DE GÜNEY KIBRIS’IN GÜNDEMİNDE
İNTERNET KUMARHANELERİ DE GÜNEY KIBRIS’IN GÜNDEMİNDE

İNTERNET KUMARHANELERİ DE GÜNEY KIBRIS’IN GÜNDEMİNDE

Ekonomik krizi atlatma yolları arayan Güney Kıbrıs’ın yeni bir ekonomi alan yaratmak amacıyla internet üzerinden kumarhane işleten şirketlerin kurulmasına izin verilmesini de gündemine aldığı bildirildi.

A+A-

Politis ve diğer gazeteler, Rum Ticaret Bakanı Yorgos Lakkotripis’in dün Baf’ta faaliyet gösteren işadamlarıyla bir araya geldiğini, işadamlarının Baf’ta kumarhane açılması yönünde yoğun talepleriyle karşılaşan Lakkotripis’in, internet üzerinden kumarhane konusunun gündemlerinde olduğunu açıkladığını yazdılar.

Habere göre Lakkotripis, kumarhane kurulması yönünde bir karar alınması durumunda Baf’ın da diğer kentler gibi talepte bulunma hakkı olacağını belirtirken “on line” kumarhaneler konusunun bakanlığı tarafından incelendiğini açıkladı.

Malta gibi bazı ülkelerin “on line” kumarhane işleten şirketlere vergi kolaylıkları sağladıklarını, kendilerinin de ekonomiye yeni bir alan katmak amacıyla bu konuyu incelemekte olduklarını belirten Rum bakan, henüz herhangi bir karar alınmadığını da sözlerine ekledi.

 

Kaynak: TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.