1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNTERNETTE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN MÜTHİŞ FİLİSTİN KLİBİ
İNTERNETTE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN MÜTHİŞ FİLİSTİN KLİBİ

İNTERNETTE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN MÜTHİŞ FİLİSTİN KLİBİ

İNTERNETTE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN MÜTHİŞ FİLİSTİN KLİBİ

A+A-

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısına dünya sessiz kalırken sanal ortamda yayınlanan Filistin klibi büyük bir beğeni topladı.

İsrail'in Filistin halkını hedef alan katliam girişimine bir tepkide sosyal medya üzerinden geldi. Dünyanın işlenen insanlık vahşetine tepkisiz kalmasını anlatan klipte Filistin halkına destek mesajları yer alıyor. Fransızca olarak söylenen şarkının sonunda ise 'Özgürlük filosunda ve İsrail saldırında ölen herkesin anısına' ifadesi yer alıyor. 

AMERİKALI ŞARKICININ FİLİSTİN ŞARKISI

İsrail'in Filistin'de yaptığı katliama dünya sessiz kalırken internette yayınlanan destek klipleri sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor.

İsrail'in Filistin halkına karşı yaptığı zulme sosyal medyadan tepkiler yağmaya devam ediyor. İsrail'in Filistin halkına yaptığı katliamı anlatan klipte, aynı zamanda Filistin halkının direnişe devam etmesi içinde destek mesajları yer alıyor.

Dünya liderlerinin İsrail vahşetine seyirci kaldığı bu dönemde özellikle Youtube'de yayınlanan Filistin içerikli parçalar büyük beğeni topluyor. 
 
ABD'nin Los Angeles şehrinde yaşayan Suriye asıllı Michael Heart isimli müzisyen, Gazze'de yaşanan dram üzerine 2009 yılında 'Asla Teslim Olmayacağız' adlı bir şarkı yazdı ve seslendirdi. Bu parça sosyal medyada en çok rağbet gören parçalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.