1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. İNTERNETTE CİNLER VAR FOTOĞRAF KOYMAYIN
İNTERNETTE CİNLER VAR FOTOĞRAF KOYMAYIN

İNTERNETTE CİNLER VAR FOTOĞRAF KOYMAYIN

İNTERNETTE CİNLER VAR FOTOĞRAF KOYMAYIN

A+A-

Milli Gazete yazarı ve ilahiyatçı Nurettin Yıldız, kadınların internette fotoğraflarını paylaşmasına 'cinli' uyarıda bulundu.

Milli Gazete yazarı ve ilahiyatçı Nurettin Yıldız, kadınların internette fotoğraflarını paylaşmasına kızarak, “Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi insandan cine kadar herkese açık ve bir daha kapatılamayan bir ortama fotoğraflarını nasıl koyabilir” diye sordu. Nurettin Yıldız, internette cinlerin de olduğunu iddia etti.
Milli Gazete yazarı Nurettin Yıldız, twitter hesabından yaptığı açıklamada cinler ve internet arasındaki bağlantıya dikkat çekti.
Twitter’da, “Modern çağın ben merkezli hayat anlayışına savaş açmış, mutluluğu paylaşmakta, huzuru beraberlikte bulan, fayda oluşturmayı ilke edinmiş, iyiliği yaşatma, kötülüğe engel olma misyonunu üstlenen gönül erlerinin oluşturduğu yapı” olarak tarif edilen vakfın kurucusu Yıldız, kadınların internet üzerinden fotoğraflarını paylaşmasına kızarak, şunları yazdı: “Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi insandan cine kadar herkese açık ve bir daha kapatılamayan bir ortama fotoğraflarını nasıl koyabilir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.