1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNTERNETTE SKANDAL SİTE
İNTERNETTE SKANDAL SİTE

İNTERNETTE SKANDAL SİTE

"Kadınlar tecavüzü istiyor..."

A+A-

ABD’nin California eyaletinde Pazartesi günü 6 kişiyi katleden Elliot Rodger'ın bakirelerin öldürülmesini savunan içeriklerin bulunduğu bir site kurduğu belirlendi.


Geçtiğimiz hafta Kaliforniya'da 6 kişiyi katleden soğuk kanlı katilin kadın düşmanı olduğu ortaya çıktı.

İnternette "Erkek Hakları Forumu" diye bir sitede 22 yaşındaki Elliot Rodger'ın sosyal medyaya resimlerini yükleyen kızları eleştirmekle başlayan forum yazışmalarının cinayete kadar uzandığı tespit edildi.

Elliot Rodger'ın bu forumda "Kadınlar tecavüzü hak ediyor", "Onlar tecavüz edilmek istendikleri için oynaşıyorlar" gibi cümleler yazdığı görüldü. Siteye sadece yalnız kadın ve toplumdan soyutlanmış yalnız erkeklerin resimlerini yükleyen Rodger, bakirelerin öldürülmesini de savundu.

Rodger'ın katliamdan önce ailesi ve psikoloğu da dahil olmak üzere birçok kişiye neden kadınlardan nefret ettiğini anlattığı 141 sayfalık bir elektronik posta gönderdiği belirtildi. Elliot’ın annesinin katliamdan birkaç saat önce maili okudu ve oğlunun Youtube sayfasına katliam yapacağını anlattığı videoyu fark etse de oğlunu durdurmakta geç kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.