1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNTERNETTE TANIŞIP İLİŞKİYE GİRDİLER!
İNTERNETTE TANIŞIP İLİŞKİYE GİRDİLER!

İNTERNETTE TANIŞIP İLİŞKİYE GİRDİLER!

Kız daha 15 yaşında;

A+A-

İnternetten tanıştığı 15 yaşındaki kız çocuğu ile cinsel ilişkiye giren Hamza Durmuş, kızın ailesinin şikayeti sonrasında tutuklandı. Zanlının kız çocuğunun yakınları tarafından da saldırıya uğradığı öğrenildi

Evrim KAMALI

İnternetten tanıştığı 15 yaşındaki kız çocuğu ile cinsel ilişkiye giren zanlı Hamza Durmuş, cinsel tecavüz ve vahim zarar suçlarından tutuklandı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis, zanlının 16 yaşından küçük kız ile cinsel ilişkiye girerek cinsel tecavüz suçu ve vahim zarar suçlarından tutuklandığını kaydetti. Polis, 28 Eylül tarihinde genç kızın ailesinin şikâyeti üzerine başlatılan soruşturmada zanlının iki kez kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini tespit ettiklerini belirtti. Polis, ancak meydana gelen cinsel ilişkide zorlama, tehdit bulgularına rastlanmadığını dile getirdi. Zanlının kız çocuğunun yakınları tarafından saldırıya uğradığını, ikisi bayan ikisi erkek dört kişinin tutuklandığını belirten polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini söyledi. Polis, soruşturmanın tamamlandığını ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Polisin ardından söz alan zanlı avukatı, Badoo isimli siteye 18 yaş altı kişilerin üye olamayacağını, kızın kendisini 20 yaşında gösterdiğini söyledi. Avukatı, zanlının Girne’de 1 Mart 2012 tarihinde 9 yerinden bıçaklayarak öldürülen Elizel Motel’in işletmecisi Abdussamed Durmuş’un yeğeni olduğunu, amcasının katilleri ile aynı yerde olmak istemediğini dile getirdi.

Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının tutuksuz yargılanmasına ve 5 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurtdışına çıkış yasağı şartları ile yargılanıncaya kadar serbest kalmasına karar verdi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.