1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İNTERNETTE TANIŞTIĞI UKRAYNALI KADININ PEŞİNDEN GİDİNCE...
İNTERNETTE TANIŞTIĞI UKRAYNALI KADININ PEŞİNDEN GİDİNCE...

İNTERNETTE TANIŞTIĞI UKRAYNALI KADININ PEŞİNDEN GİDİNCE...

Hayatının şokunu yaşadı.

A+A-

İnternette tanışıp âşık olduğu Ukraynalı Anzhelika D.'yle (38) Türkiye'de 1.5 yıl birlikte olan Gökhan E. (35), sevgilisinin para ve ziynet eşyalarını alıp ülkesine kaçmasıyla şok yaşadı.Sevgilisini Ukrayna’da bulan Gökhan E.’yi sevgilisi bıçakladı, arkadaşları darp etti.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre Tekirdağlı  klima ustası Gökhan E. (35), internet ortamında Ukrayna’da yaşayan Anzhelika D. (38) ile tanıştı. Bir süre sonra arkadaşlıklarının ilerlemesi üzerine Ukraynalı kadın, Gökhan E.’nin yaşadığı Çorlu İlçesi’ne gitti. İnternette başlayan aşk, Çorlu’da da devametti ve iki sevgili aynı evde 1.5 yıl yaşadı. Gökhan E.’nin evlilik planları yaptığı günlerde, yaklaşık 2 ay önce mesai sonrası evine giden Gökhan E., evde “Ben gidiyorum. Kendine başka birini bul” yazılı bir not buldu.
 
Telefonla sevgilisine ulaşamayan genç, evde sakladığı para ve ziynet eşyalarının yerinde olmadığını gördü. Soyulduğunu anlayan Gökhan E., polise başvurdu. Dedektif gibi çalışan ve Anzhelika D.’nin Ukrayna’daki adresine ulaşan genç, hesap sormak için bu ülkeye de gitti. Ancak Gökhan E., Anzhelika D. tarafından bacağından ve kalçasından bıçaklandı. Gökhan E., evde bulunan ve Anzhelika D.’nin arkadaşları olduğu tahmin edilen grup tarafından da darp edildi.
 
Parası, cep telefonu ve kimliği alınan, gözlerini açtığında kendisini sokak ortasında bulan Gökhan E., tedavi altına alındı. Ukrayna makamlarına başvurup eski sevgilisinden şikâyetçi olan Gökhan E., hiçbir sonuca ulaşamayınca Türkiye’ye döndü. Çorlu’da bıçaklandığı ve darp edildiğine dair rapor alan Gökhan E., ardından savcılığa giderek şikâyette bulundu. Savcılık, Gökhan E.’nin iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı.
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.