1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNTİHARIYLA HERKESİ YASA BOĞDU!
İNTİHARIYLA HERKESİ YASA BOĞDU!

İNTİHARIYLA HERKESİ YASA BOĞDU!

Biri doktor biri avukat iki kızı vardı... Cansız bedenini karısı buldu;

A+A-

 

Emeklilik sonrasında emlak işleriyle uğraşmaya başlayan ve alacak-verecek sıkıntısına düşen 63 yaşındaki emekli memur Adnan Çağın, ailesini acılar içinde bırakarak veda etti

Gazimağusa dün sabah saatlerinde şok bir haberle sarsıldı. Bölgenin sevilen isimlerinden olan emeklilik sonrasında emlak işleriyle uğraşmaya başlayan ve alacak-verecek  sıkıntısına düşen 63 yaşındaki emekli memur Adnan Çağın, ailesini acılar içinde bırakarak veda etti.

Adnan Çağın’ın dün sabah saat 10.00 sıralarında Gazimağusa’da Maraş bölgesindeki evinin arka kısmında bulunan ve ambar olarak kullanılan oda içerisinde kendine ait av tüfeği ile canına kıydığı iddia edildi.

Eşi tarafından bulundu

Olay yerinden elde edinilen bilgilere göre kendine ait av tüfeğini çenesinin altına dayayıp tetiğe bastıktan sonra yaşamını yitiren Adnan Çağın’ın cansız bedeni eşi tarafından bulundu.

Kapı kırılarak içeri girildi

Çağın’an kanlar içindeki cansız bedenini gören eşi hemen olayı sağlık ekipleri ile polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapının içerden kilitli olması sebebi ile kapıyı kırarak oda içerisine girmek zorunda kaldı.

Olay yerinde uzun süre inceleme yapan Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri, Çağın’ın canına kıydığı av tüfeğine emare olarak el  koydu. Polis ekiplerinin incelemelerini tamamlanmasının ardından Adnan Çağın’ın cansız bedeni Gazimağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Duyan şok oldu

Acı haberin duyulmasının ardından yakınları ve arkadaşları olayın gerçekleştiği Çağın’ın Maraş bölgesinde bulunan evine akın etti.

Adnan Çağın’ın her hangi bir sıkıntısının olmadığını söyleyen yakınları, “Böyle bir şeyi neden yaptığına anlam veremiyoruz” şeklinde konuştu.

Emekli memur olan ve emlak işi ile de uğraştığı öğrenilen Çağın’ın biri avukat diğeri diş hekimi olmak üzere iki kızı vardı. Çağın’ın bugün Gazimağusa Belediye Kabristanlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

   Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.