1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNTİKAM İÇİN MAKET BIÇAĞI İLE EV BASTI
İNTİKAM İÇİN MAKET BIÇAĞI İLE EV BASTI

İNTİKAM İÇİN MAKET BIÇAĞI İLE EV BASTI

İntikam için maket bıçağı ile ev bastı

A+A-

Nadire BAHADİ
Mağusa’da önceki akşam Maraş Gençlik Kahvehanesi’nde okey oynarken çıkan tartışma sonucu arkadaşı Murat Pakol tarafından boğazından bıçakla yaralanan Adnan Kapkın hastanedeki tedavisini yarıda keserek Murat Pakol’un kardeşi Fırat Pakol’un evini bastı. Korkutmak amacı ile Fırat Pakol’a maket bıçağı çeken Kapkın, şikayet üzerine polis tarafından tutuklandı. Dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Kapkın tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.
Maket bıçağı ile korkuttu
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Emin Özbilen, zanlı Murat Pakol’un 16 Mart tarihinde Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan Maraş Gençlik Kahvehanesi’nde okey oynarken arkadaşı Adnan Kapkın ile tartıştığını, zanlı Pakol’un saat 00:00 sıralarında yolda karşılaştığı Adnan Kapkın’ı tasarrufundaki toplam uzunluğu 18 santim olan bıçak ile boğazını kesmek sureti ile yaraladığını anımsattı. Adnan Kapkın’ın boğazından aldığı yara nedeni ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne gittiğini ancak tedavisini yarıda kestiğini anlatan Özbilen zanlı Kapkın’ın daha sonra Murat Pakol’un kardeşi Fırat Pakol’un evine gittiğini ve tasarrufunda kanunsuz olarak bulunduruduğu toplam uzunluğu 23 santim olan maket bıçağını korkutmak maksadı ile Fırat Pakol’a gösterdiğini kaydetti. Zanlı Kapkın hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Özbilen zanlı Kapkın’ın ülkede yasal bağı bulunmadığını belirterek yargı sürecinde hazır bulunmasını temin etmek maksadı ile cezaevine gönderilmesini talep etti.
Tutuklu yargılanacak
Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer zanlı Adnan Kapkın’ın 20 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.