1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. İPHONE 5S, GALAXY S4 VE HTC ONE'DA HANGİ SORUNLAR VAR?
İPHONE 5S, GALAXY S4 VE HTC ONE'DA HANGİ SORUNLAR VAR?

İPHONE 5S, GALAXY S4 VE HTC ONE'DA HANGİ SORUNLAR VAR?

iPhone 5S, Galaxy S4 ve HTC One'da hangi sorunlar var?

A+A-

Araştırma firması Fixya'nın Kasım ayı raporunda yayınlanan araştırma, son dönemin iPhone 5S, Galaxy S4, HTC One ve Moto X gibi üst seviye akıllı telefonlarında en çok yaşanan problemleri ortaya çıkardı. İşte Fixya'nın raporuna göre bu cihazlarda en çok yaşanan problemler;

112.jpg

iPhone 5S; İlk olarak iPhone 5S kullanıcıları cihazın batarya sorunundan bir hayli şikayetçi. Özellikle cihazı etkin şekilde kullanan kullanıcılar batarya verimliliğinden hiç memnun değiller. Bunun dışında cihazdaki parmak izi okuyucudan dolayı kullanıcılar bir hayli rahatsız. Aslında ABD'deki casusluk olaylarından sonra bu gayet normal.

3-030.jpg

Galaxy S4; Galaxy S4'te ise kullanıcılar plastik kasadan dolayı cihazın aşırı ısınmasından bir hayli şikayetçi. Buna ek olarak ise kullanıcıların neredeyse bunun kadar şikayet ettikleri bir diğer konu da tabii ki batarya problemi. Kullanıcılar Galaxy S4'ün bataryasından hiç memnun değil. Bunların yanında telefonun ekranının koyu kontrasta sahip ekranı da bayağı eleştiriliyor. Günlük kullanımda ekranın pek iyi olmadığı belirtiliyor.

4-015.jpg

Motorola Moto X; Moto X'in bu telefonlar arasında batarya konusunda sıkıntı yaşamayan tek telefon olduğu dikkat çekiyor. Ancak Moto X kullanıcıları ise cihazın depolama alanından şikayetçiler. Arttırılabilir hafıza eksikli kullanıcıların canını bir hayli sıkıyor. Kullanıcıların şikayet ettiği diğer konu ise cihazın ekran çözünürlüğü. Kullanıcılar 720p ekrandan pek memnun değiller.

4-015.jpg

HTC One; Son olarak HTC'nin amiral gemisine geldik. Birçok kullanıcının akıllı telefon tarihini en iyi tasarımına sahip akıllı telefonu olarak kabul ettiği HTC One'da da birçok akıllı telefonda olduğu gibi batarya en büyük problem. Bunun yanında ses sorunu ise cihazın göze batan bir diğer problemi. Bazı kullanıcılar cihazda arama yaparken ya da müzik dinlerken hoparlörden kısık bir "tıslama" sesi geldiğini iddia ediyor.

Teknokulis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.