1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. İPHONE 6 ’DA ŞOK EDEN HATA!
İPHONE 6 ’DA ŞOK EDEN HATA!

İPHONE 6 ’DA ŞOK EDEN HATA!

İPHONE 6 ’DA ŞOK EDEN HATA!

A+A-

Çıkışı ile büyük ses getiren iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, çıktıkları günden beri tartışma konusu oldu. İlk olarak fiyatı, bükülen kasarı derken Çin’de bir kişinin cebinde alev alması ile devam eden sorunlara bugün bir yenisi daha eklendi.

Yaşanan bu olumsuzluklar sebebi ile teknolojiseverleri ikiye bölen yeni iPhonelar görünen o ki büyük bir tartışmanın yeniden başrolünde olacak. bugün internette paylaşılan görüntüler ve kullanıcı yorumlarına göre iPhone 6 ’nın arka ve üst bölümünde yer alan beyaz çizgilerin rengi değişiyor.
 
Evet yanlış okumadınız iPhone 6 ’nın arka ve üst bölümünde bulunan beyaz çizgiler renk değiştiriyor ancak bu teknolojik bir ışık oyunu değil tamamen bir malzeme hatası gibi görünüyor. iPhone 6 sahiplerinin telefonlarını renkli kıyafetlerinin ceplerine koymasıyla ortaya çıkan bu sorun iPhone 6 'ların renk değiştirmesi ile sonuçlandı.
 
Konu henüz bugün ortaya çıktığı için Apple tarafından yapılan resmi bir açıklama olmamakla birlikte geçtiğimiz günlerde Foxconn’dan gelen açıklama gibi “Bu hatalar olabilir çok abartmamak gerekir” gibi bir açıklama ile de karşılaşırsak çok şaşırmamak gerektiğini önceden belirtmekte fayda var.
 
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.