1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. İPHONE 6 FAZLADAN NE YAPIYOR DUYDUNUZ MU?
İPHONE 6 FAZLADAN NE YAPIYOR DUYDUNUZ MU?

İPHONE 6 FAZLADAN NE YAPIYOR DUYDUNUZ MU?

İşte iPhone 6’nın özellikleri

A+A-

Birçok şirketin planlarını öğrenerek önceden açıklayan Güney Kore şirketi KDB Daewoo, yeni yayınladığı raporda Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6'ya dair birçok bilinmeyeni gözler önüne serdi.

Şirketin ortaya attığı iddialara göre, Eylül ayı gibi satışa sunulması beklenen iPhone 6 iki farklı formatta piyasaya çıkabilir.Rapora göre iPhone'ların 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde piyasaya sürülmesi bekleniyor. KDB şirketi raporlarında ayrıca iPhone 6'nın full HD (1,920 x 1,080 piksel) çözünürlüğe sahip olacağı belirtildi. iPhone 6 ayrıca 16GB, 32GB, 64GB, 128GB gibi hafıza seçeneklerine sahip olacak. Yine rapora göre iPhone 6'nın, 2GB RAM, 8 mega piksel arka kamera 3.2 mega piksel ön kamera, 1800 mili amper batarya gücü ve 64 bit A8 işlemciye sahip olacağı belirtildi.

Öte yandan KDB raporlarına göre iPhone 6'nın yanı sıra piyasaya çıkacak Phablet'in (telefon ve tablet özelliklerini bir arada barındıran cihaz) iPhone 6'dan daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Phablet'in 2,272 x 1,280 piksel çözünürlükte olacağı ifade edildi. Raporda son olarak 8.0 olarak beklenen iOS işletim sisteminin 7.2 olarak piyasaya sürüleceği belirtildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.