1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. İPHONE 6 ŞOKU!
İPHONE 6 ŞOKU!

İPHONE 6 ŞOKU!

İPHONE 6 ŞOKU!

A+A-

Asla tanıtılmayabilir...

 

Birkaç aydır iPhone 6 ile yatıp iPhone 6 ile kalktık. Sızıntılar, görseller, özellikler derken cihazın nasıl olacağını görmemiz için bir aydan daha kısa bir süre kaldı. Tanıtıma bu kadar az zaman varken, cihazın isminin iPhone 6 olmayabileceği iddia edildi. Tayland kaynaklı bu sızıntıda sene içerisinde tanıtılacak olan iki iPhone’un da iPhone 6 adını taşımayacağı, iPhone Air gibi daha farklı bir isim ile satışa sunulacağı iddia edildi. Daha önce de karşılaştığımız iPhone Air ismi, artık daha sık dile getiriliyor.

X EKLENEBİLİR

Aynı kaynağa göre Apple’ın sene içerisinde tanıtacağı 5,5 inç ekranlı phablet “iPhone Air X” gibi sona eklenen farklı bir harften adını alacak.

Apple’ın bugüne kadar tanıtacağı 9. ve 10. iPhone modelleri olacak olan cihazların, iPhone 6 ismini almaması kulağa mantıklı geliyor. İlk olarak 4. iPhone olan iPhone 4 ile başlayan numaralı isimlendirmenin iPhone 5’de de devam etmesi bazı kişileri şok etmişti. Steve Jobs yaşasaydı 6. iPhone’a iPhone 5 ismi çok büyük bir ihtimalle verilemeyecek ve yep yeni bir isimle karşılaşacaktık.

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.