1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İrem Derici hamile mi?
İrem Derici hamile mi?

İrem Derici hamile mi?

İrem Derici'den flaş paylaşım!

A+A-

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin, Instagram hesabından yaptığı 'hamile' paylaşımı olay oldu. İrem Derici'ye takipçilerinden yorum yağdı.

İrem Derici takipçilerini trolledi. Klip çekiminden bir fotoğraf paylaşan İrem Derici, "Sen ne zaman hamile kaldın" yorumlarına maruz kaldı. Son olarak aşırı alkollü bir şekilde objektiflere takılan ve ortaya çıkan görüntülerden dolayı özür dileyen İrem Derici, konuşulmaya devam ediyor. 

İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini trolledi. İrem Derici, karnına koyduğu yastıkla objektiflere poz verdi. Derici’nin takipçileri “Hamilelik çok yakışmış”, “Ne ara hamile kaldın” gibi yorumlarda bulundu.

İrem Derici yayınladığı fotoğrafa, "6 gün kaldı, hadi gel" notunu düştü.
--3357123.jpeg
 
İREM DERİCİ, DAHA ÖNCE DE “ÇOCUK İSTİYORUM” DEMİŞTİ
 
İrem Derici, kısa bir süre önce Twitter hesabına, “Pazar pazar çocuk istiyorum diye uyandım. 30 sonrası sendromu mudur acaba?” mesajını yazdı.
 
Şarkıcının çocuk paylaşımının ardından eski eşi Rıza Esendemir flaş bir paylaşımda bulunmuştu. Esendemir sosyal medya hesabından “Biri Demir biri Ayşe hem de iki tane olacaktı. Bu tweet yarın kendini imha edecek” yorumuyla eski eşi İrem Derici’ye göndermede bulunmuştu.
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.