1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İRFAN İÇERİ UMUT DIŞARI!
İRFAN İÇERİ UMUT DIŞARI!

İRFAN İÇERİ UMUT DIŞARI!

İrfan'ın dosya kabarık...

A+A-

Uyuşturucu alış verişi suçlaması ile tutuklanan ve haklarındaki soruşturma tamamlanan gençler dün mahkeme huzuruna çıkarıldı

Hüseyin ÇİÇEK
 
Gazimağusa’da geçtiğimiz Pazartesi günü Narkotik Şube’nin gerçekleştirdiği operasyon sonucu tutuklanan Umut Tohumserper ile İrfan Düşer dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Özgür Biçenleroğlu, 29 Haziran 2015 tarihinde zanlı 2 İrfan Düşer’in evinde uyuşturucu alış verişi olacağına dair bir bilgi almalarına müteakip konu ev çevresinde pusu görevine başladıklarını söyledi.  
Zanlı 1 Umut Tohumserper’in şüpheli bir şekilde konu eve girip çıktığını görmelerinin ardından zanlıyı alı koyduklarını ve evinde arama yaptıklarını söyleyen Biçenleroğlu, yapılan aramada cüzi miktarda uyuşturucu bulduklarını söyledi. 
Zanlı 1 Umut Tohumserper’in konu uyuşturucu maddeleri Zanlı 2 İrfan Düşer’den aldığını belirlediklerini söyleyen Biçenleroğlu, İrfan Düşer’in evinde yapılan aramalarda 3 buçuk gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini anlattı.

 

İrfan’ın dosya kabarık
Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Biçenleroğlu, zanlı 1 Umut Tohumserper’in davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep ederken, belli aralıklar ile uyuşturucu suçu işleyen İrfan Düşer’in davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. 
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Hasan Dağlı zanlı 1 Umut Tohumserper’in 3 bin TL nakdi kefalet ve  KKTC vatandaşı muteber 2’şer kefilin 30’ar bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına karar verirken, zanlı 2 İrfan Düşer’in 45 günü geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.