1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞ ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU…
İŞ ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU…

İŞ ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU…

İş arkadaşının ölümüne sebebiyet veren Zaimler...

A+A-

İş arkadaşı Aydın Nurçin’in ölümüne sebebiyet veren Tansel Ümit Zaimler tutuksuz yargılanacak

Gazimağusa’da geçtiğimiz Cuma günü kullandığı fortlif araç ile 36 yaşındaki iş arkadaşı Aydın Nurçin’e çarparak ölümüne sebebiyet veren Tansel Ümit Zaimler, soruşturmasının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli polis çavuşu Halil Oranlı, zanlı aleyhinde 10 Nisan 2015 tarihinde başlatmış oldukları trafik kazası nedeni ile tedbirsizlik ve ihmalkarlık sonucu ölüme sebebiyet verme ile ilgili soruşturmanın tamamlandığını söyledi.

Kefalete bağlandı

Zanlının bir inşaat şirketinde operatör olarak çalıştığını belirten Oranlı, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Oranlı ayrıca zanlının davaları görüşülünceye kadar sürüş ehliyetinin geçici olarak iptal edilmesini talep etti.

Zanlı avukatı Kağan Güder’in de itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 7 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber 2’şer kişinin 50’şer bin TL’lik şahsi kefaletleri şartı ile serbest bırakılmasına izin ve emir verdi. Ayşen Toroslu ayrıca zanlının davaları görüşülünceye kadar motorlu araç kullanmaktan men edilmesine, bu doğrultuda sürüş ehliyetinin geçici bir süre iptal edilmesine emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.