1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TOPLANTI
İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TOPLANTI

İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TOPLANTI

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda sektör temsilcileriyle toplantı yaptı.

A+A-

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda sektör temsilcileriyle toplantı yaptı.

Toplantıya, Bakanlık Koordinatörü İsmet Salihoğlu, Çalışma Dairesi Müdürü İsmail Bayhanlı ve sektör temsilcileri katıldı.

Toplantı öncesinde basına açıklama yapan Akansoy, is sağlığı ve güvenliği konusuna üst düzey hassasiyet gösterdiklerini, çalışanların en güvenli şekilde çalışmalarını sürdürmelerini istediklerini kaydetti.

Akansoy, ilgili sektörlerden paydaşlarla hareket etmenin kendileri için esas olduğunu, bakanlığın çalışmalarını katılımcı bir anlayışla devam ettireceğini söyledi.

“Sektör temsilcilerinin görüşlerini almak olmazsa olmazımızdır” diyen Akansoy, geçtiğimiz günlerde yaşanan iş kazasının ardından kriz masası oluşturulması konusunda hemen çalışma başlattıklarını anımsattı.

Toplantıların sonuç alıcı nitelikte olacağını, önceliklerin saptanıp gerekli çalışmaların başlatılacağını belirten Akansoy, önümüzdeki dönemde etkili bir işbirliği yapılacağını ifade etti.

Toplantıya Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, İnşaat Taşeronları Birliği, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği, İnşaat Müteahhitleri Birliği ve ilgili oda temsilcileri katıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.